Technologie potravinářského průmyslu.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Havlíček, Emil
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1978.
Fyzický popis: 199 strán, 18 príloh.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00942nam a22002532i 4500
001 000737659
005 20251002125831.0
008 251002s1978 xr e 000 0 cze d
FMT
020 |c Kčs 18,00  |q (brožované) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
100 1 |a Havlíček, Emil 
245 1 0 |a Technologie potravinářského průmyslu. 
264 1 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1978. 
300 |a 199 strán, 18 príloh. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Záznam revízie 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK16  |b Sklad Pribinova 3. posch.  |3 V.115312  |6 584107  |q 19781002  |5 2721210265  |8 20251002  |e  0000  |f 20  |s Povinný výt.  |t 00000000  |u 0000  |w 000737659  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 3. posch.  |a V.115312  |j 584107  |i 2721210265  |s Povinný výt.