Pithart v Košiciach

Bibliographic Details
Main Author: fox (Author)
Format: Article
Language:Slovak
Published: 1997
Subjects:
Source: Košický večer - Roč. 8, č. 205(1997), dát. 1023, s. 1
LEADER 00707nab#a2200289#ar4500
001 000005666
003 SVKKK
005 20030702090537.0
008 030702c1997 e sloo
038 |a SVKKK 
040 |a SVKKK  |b slo  |e AACR2 
041 0 |a slo 
080 |a 394.  |2 1981 
080 |a 92  |2 1981 
100 0 |a fox  |4 aut 
245 1 0 |a Pithart v Košiciach  |c fox , 
260 |c 1997 
650 0 4 |a informácie 
650 0 4 |a návštevy zahraničné  |z Pithart, Petr (predseda senátu parlamentu ČR)  |z Košice 
773 0 |t Košický večer  |g Roč. 8, č. 205(1997), dát. 1023, s. 1 
957 |a Košice 
974 |a Cr 
992 |a RBX 
852 |a SVKKK  |b BIB 
998 |a REG