Upierajú nám históriu : Pripomenuli si 150. výročie vyhlásenia Žiadostí slovenského národa

Bibliographic Details
Main Author: eb (Author)
Format: Article
Language:Slovak
Published: 1998
Subjects:
Source: Košický večer - Roč. 9, č. 89(1998), dát. 0513, s. 2
LEADER 00758nab#a2200289#ar4500
001 000006232
003 SVKKK
005 20030801094413.0
008 030801c1998 e sloo
038 |a SVKKK 
040 |a SVKKK  |b slo  |e AACR2 
041 0 |a slo 
080 |a 061.2  |2 1981 
100 0 |a eb  |4 aut 
245 1 0 |a Upierajú nám históriu :  |b Pripomenuli si 150. výročie vyhlásenia Žiadostí slovenského národa  |c eb , 
260 |c 1998 
650 0 4 |a Dom Matice slovenskej, Košice 
650 0 4 |a akadémie slávnostné  |z Košice 
650 0 4 |a informácie 
773 0 |t Košický večer  |g Roč. 9, č. 89(1998), dát. 0513, s. 2 
957 |a Košice 
974 |a Cr 
992 |a RBX 
852 |a SVKKK  |b BIB 
998 |a REG