Vybrané problémy formovania mäsového priemyslu na Slovensku po februári 1948

Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Gašpierik, Ľubomír (Author)
Médium: Článok
Jazyk:Slovak
Témy:
ISBN: 80-967618-5-4
Zdroj: 1. Mäsiarstvo a údenárstvo v dejinách Slovenska 1. Martin : Gradus, 1999 1. 80-967618-5-4 1. S. 209-212
LEADER 00999naa a2200325 a 4500
001 000020621
003 SVKKK
005 20080103091508.0
008 030616c1999 xo e sloo
FMT
038 |a SVKKK 
040 |a SVKKK  |b slo  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
080 |a (943.76"1948  |2 1981 
080 |a 637.5(091  |2 1981 
090 |a IV 180746 
100 1 |a Gašpierik, Ľubomír  |4 aut 
245 1 0 |a Vybrané problémy formovania mäsového priemyslu na Slovensku po februári 1948  |c Gašpierik Ľubomír, 
300 |b Tab., pozn. 
500 |a Rimavská Sobota, Gemersko-malohontská vlastivedná spoločnosť, 
650 0 4 |a priemysel mäsový  |x rozvoj  |y po 1948  |x problémy  |z aj Slovensko východné 
773 0 |t Mäsiarstvo a údenárstvo v dejinách Slovenska  |d Martin : Gradus, 1999  |z 80-967618-5-4  |g S. 209-212 
957 |a Slovensko východné 
958 |a NB 
974 |d 991025  |a Čr 
992 |a RZB 
BAS
852 |a SVKKK  |b BIB 
998 |a REG