Mäso v ľudovej strave a zvykoch Zemplína a Šariša

Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Ordoš, Ján (Author)
Médium: Článok
Jazyk:Slovak
Témy:
ISBN: 80-967618-5-4
Zdroj: 1. Mäsiarstvo a údenárstvo v dejinách Slovenska 1. Martin : Gradus, 1999 1. 80-967618-5-4 1. S. 277-282
LEADER 01193naa a2200457 a 4500
001 000020625
003 SVKKK
005 20080103092339.0
008 030616c1999 xo e sloo
FMT
038 |a SVKKK 
040 |a SVKKK  |b slo  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 392.  |2 1981 
080 |a 637.  |2 1981 
080 |a 641.12(091  |2 1981 
090 |a IV 180746 
100 1 |a Ordoš, Ján  |4 aut 
245 1 0 |a Mäso v ľudovej strave a zvykoch Zemplína a Šariša  |c Ordoš Ján, 
300 |b Pozn. 
500 |a Rimavská Sobota, Gemersko-malohontská vlastivedná spoločnosť, 
650 0 4 |a mäso  |x výrobky mäsové 
650 0 4 |a strava ľudová  |x zvyky stravovacie  |z Zemplín (SP, MI, HE, TV, SO, SV, VT)  |z Šariš (PO, BJ) 
773 0 |t Mäsiarstvo a údenárstvo v dejinách Slovenska  |d Martin : Gradus, 1999  |z 80-967618-5-4  |g S. 277-282 
957 |a Zemplín 
957 |a Šariš 
958 |a BJ 
958 |a HE 
958 |a MI 
958 |a PO 
958 |a SO 
958 |a SP 
958 |a SV 
958 |a TV 
958 |a VT 
974 |d 991025  |a Čr 
992 |a RZB 
BAS
852 |a SVKKK  |b BIB 
998 |a REG