Článková bibliografia
- Pri Miklušovej väznici 1, 042 30 Košice, tel.: +421556222236, e-mail: svkk@svkk.sk
Preskočiť na obsah
Toggle navigation
VuFind
0
položky
(Plný)
Jazyk
Slovenčina
English
Všetky polia
Názov
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Tag
Hľadať
Pokročilý
Nové cereálne zmesi z Enzymy p...
Žiadanka emailom
Vytlačiť
Exportovať záznam
Exportovať do RefWorks
Exportovať do EndNoteWeb
Exportovať do EndNote
Exportovať do MARC
Exportovať do MARCXML
Pridať do rešerše
Vybrať z rešerše
Trvalý odkaz
Export bol úspešný —
Nové cereálne zmesi z Enzymy pre chuť i zdravie
Podrobná bibliografia
Hlavní autori:
Bartko, Vlastimil
(Author)
,
Sabol, Miroslav
(Author)
Médium:
Článok
Jazyk:
Slovak
Témy:
pekárenstvo
prípravky pre pekárne
>
výroba
>
Enzyma Slovakia, s.r.o., Prešov
>
rozhovory
Zdroj
:
1. Roľnícke novinky 1. Roč. 8, č. 38(1998), s. 16
Popis
Bibliografický záznam
Popis
Fyzický popis:
Obr. 1
Podobné jednotky
Obmedzuje nielen zápach, ale revolučne mení klasický chov ošípaných
Autor: Bartko, Vlastimil
Kôrka voňavého chleba
Autor: Bartko, Vlastimil, a ďalšie
Tatrapeko oslovuje nielen domácu klientelu
Autor: Bartko, Vlastimil, a ďalšie
Qirrex s novinkami na trhu
Autor: Bartko, Vlastimil, a ďalšie
AIR LIQUIDE preniká na slovenský trh
Autor: redakcia
Zobraziť súvisiace pohľady