Článková bibliografia - Pri Miklušovej väznici 1, 042 30 Košice, tel.: +421556222236, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Search
  • Už mesiace stojí, ale na plate...
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
  • Permanent link

Už mesiace stojí, ale na plate to necíti : futbalista belgického majstra FC Bruggy Marek Špilár tvrdí, že jeho zranenia sú dôsledkom kondičných príprav a tréningov na Slovensku

Bibliographic Details
Main Authors: Tóth, Tomáš (Author), Špilár, Marek (Interviewer)
Format: Article
Language:Slovak
Subjects:
Špilár, Marek, > ?, > futbalista > Prešov a Košice (Slovensko) > pôsobenie
Source: 1. Košický večer 1. Roč. 14(35), č. 106 (5.6.2003), s. 16
  • Description
  • Staff View
Description
Description not available.

Similar Items

  • Špilár prestupuje - medzi ženáčov : v ostravskom Baníku, kde trénerov menia ako ponožky, okúsil po prvý raz záchranárske práce
    by: Tóth, Tomáš, et al.
  • "Neviem, čo by som si tu bez priateľky počal" : hokejista Gabriel Špilár si v drese pražskej Sparty zvyká na náročnosť českej extraligy
    by: Tóth, Tomáš
  • S trénerom Hadamczikom, ktorý si ho vyhliadol, mal konflikt : Sparta vždy bola červeným súknom a je aj dnes, útočník Gabriel Špilár by vám to potvrdil
    by: Tóth, Tomáš
  • Jeden góly strieľa, druhý im bráni : Ďalšia bratská dvojica v zeleno-bielom drese - Róbert a Marek Petrušovci
    by: Zamborský, Viktor
  • "Vyhovuje mi, keď na mňa tlačia" : Marek Fabuľa sa neprišiel do Košíc len zachraňovať, myslí už na ďalšiu sezónu
    by: vrj
Explore related channels

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels

Viac katalógov

  • Online katalóg
  • Historické fondy
  • Online menný lístkový katalóg

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs