Humínové kyseliny ako intenzifikačný faktor pri výrobe potravín

Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Vaško, Ladislav (Author), Kubálková, Janka (Author), Szanyi, Gejza (Author), Guzy, Juraj (Author)
Médium: Článok
Jazyk:Slovak
Témy:
ISBN: 9788097003401
Zdroj: 1. Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : XVII. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou 1. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS - Základná organizácia pri Ústave geotechniky SAV, 2008 1. S. 48-51 1. 9788097003401
LEADER 01192naa#a2200361#ar4500
001 000095984
003 SVKKK
005 20090609132025.0
008 080220s2008 xo #|0||||||||0|||b|slo
FMT
015 |a SNBRA2009/06 
038 |a SVKKK 
040 |a SVKKK  |b slo  |e AACR2 
041 0 |a slo  |b eng 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 547.992  |2 1997 
080 |a 504.06  |2 1997 
245 1 0 |a Humínové kyseliny ako intenzifikačný faktor pri výrobe potravín  |c Ladislav Vaško ... [et al.] 
246 3 1 |a Humic acids as an intensifying factor in eco-food production 
300 |b Obr. 
546 |a Res. angl. 
650 0 4 |a humínové kyseliny  |x biopotraviny 
700 1 |a Vaško, Ladislav  |4 aut 
700 1 |a Kubálková, Janka  |4 aut 
700 1 |a Szanyi, Gejza  |4 aut 
700 1 |a Guzy, Juraj  |4 aut 
773 0 |t Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : XVII. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou  |d Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS - Základná organizácia pri Ústave geotechniky SAV, 2008  |g S. 48-51  |z 9788097003401 
974 |a Ni 
992 |a RZB 
BAS
852 |a SVKKK  |b BIB 
EXP
998 |a GEO