Sledovanie koncentrácie ortuti vo vybraných potravinách

Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Kimáková, Tatiana (Author), Bernasovská, Kamila (Author)
Médium: Článok
Jazyk:Slovak
Témy:
ISBN: 9788070977279
Zdroj: 1. Využitie chemických metód pri ochrane a podpore zdravia obyvateľstva 1. Košice : Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, 2008 1. S. 38-43 1. 9788070977279
LEADER 01079nab#a2200397#ar4500
001 000115902
003 SVKKK
005 20150825114018.0
008 150806c2008 xo |||||||||||||||b|slo
FMT
015 |a SNBRB2015/08 
038 |a SVKKK 
040 |a SVKKK  |b slo  |e AACR2 
041 0 |a slo  |b slo 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 546.49  |2 2008 
090 |a V.231665 
100 1 |a Kimáková, Tatiana  |4 aut 
245 1 0 |a Sledovanie koncentrácie ortuti vo vybraných potravinách  |c Tatiana Kimáková, Kamila Bernasovská 
300 |b Obr., tab. 
504 |a Bibliogr. odkazy 
546 |a Res. slov. 
650 0 4 |a ortuť 
650 0 4 |a AAS AMA 254 
650 0 4 |a mlieko 
650 0 4 |a čierne ríbezle 
650 0 4 |a pôda 
700 1 |a Bernasovská, Kamila  |4 aut 
773 0 |t Využitie chemických metód pri ochrane a podpore zdravia obyvateľstva  |d Košice : Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, 2008  |g S. 38-43  |z 9788070977279 
958 |a NB 
974 |a Va 
992 |a RZB 
BAS
852 |a SVKKK  |b BIB 
EXP
998 |a SLO