|
|
|
|
LEADER |
01095nab#a2200373#ar4500 |
001 |
000115953 |
003 |
SVKKK |
005 |
20150827103254.0 |
008 |
150826c2010 xo |||||||||||||||b|slo |
FMT |
|
|
|
015 |
|
|
|a SNBRB2015/08
|
038 |
|
|
|a SVKKK
|
040 |
|
|
|a SVKKK
|b slo
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a slo
|b slo
|
044 |
|
|
|a xo
|c SK
|
080 |
|
|
|a 539.163
|2 2008
|
080 |
|
|
|a 612.392
|2 2008
|
090 |
|
|
|a V.231664
|
100 |
1 |
|
|a Čipáková, Andrea
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Obsah rádiocézia vo vybraných druhoch potravín Košického a Prešovského kraja
|c Andrea Čipáková
|
300 |
|
|
|b Obr., tab.
|
504 |
|
|
|a Bibliogr. odkazy
|
546 |
|
|
|a Res. slov.
|
650 |
0 |
4 |
|a potravonový reťazec
|
650 |
0 |
4 |
|a rádionuklid
|
650 |
0 |
4 |
|a rádiocézium
|
773 |
0 |
|
|t Využitie experimentálnych metód pri ochrane a podpore zdravia obyvateľstva. II. vedecká konferencia: zborník príspevkov
|d Košice : Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, 2010
|g S. 18-22
|z 9788070978467
|
958 |
|
|
|a NB
|
974 |
|
|
|a Va
|
992 |
|
|
|a RZB
|
BAS |
|
|
|
852 |
|
|
|a SVKKK
|b BIB
|
EXP |
|
|
|
998 |
|
|
|a SLO
|