Obsah rádiocézia vo vybraných druhoch potravín Košického a Prešovského kraja

Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Čipáková, Andrea (Author)
Médium: Článok
Jazyk:Slovak
Témy:
ISBN: 9788070978467
Zdroj: 1. Využitie experimentálnych metód pri ochrane a podpore zdravia obyvateľstva. II. vedecká konferencia: zborník príspevkov 1. Košice : Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, 2010 1. S. 18-22 1. 9788070978467
LEADER 01095nab#a2200373#ar4500
001 000115953
003 SVKKK
005 20150827103254.0
008 150826c2010 xo |||||||||||||||b|slo
FMT
015 |a SNBRB2015/08 
038 |a SVKKK 
040 |a SVKKK  |b slo  |e AACR2 
041 0 |a slo  |b slo 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 539.163  |2 2008 
080 |a 612.392  |2 2008 
090 |a V.231664 
100 1 |a Čipáková, Andrea  |4 aut 
245 1 0 |a Obsah rádiocézia vo vybraných druhoch potravín Košického a Prešovského kraja  |c Andrea Čipáková 
300 |b Obr., tab. 
504 |a Bibliogr. odkazy 
546 |a Res. slov. 
650 0 4 |a potravonový reťazec 
650 0 4 |a rádionuklid 
650 0 4 |a rádiocézium 
773 0 |t Využitie experimentálnych metód pri ochrane a podpore zdravia obyvateľstva. II. vedecká konferencia: zborník príspevkov  |d Košice : Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, 2010  |g S. 18-22  |z 9788070978467 
958 |a NB 
974 |a Va 
992 |a RZB 
BAS
852 |a SVKKK  |b BIB 
EXP
998 |a SLO