Imperatores Ottomanici. Tomus Primus : Imperatores Ottomanici A Capta Constantinopoli, Cum Epitome Principum Turcarum. A P. Nicolao Schmitth, E Societate Jesu Concinnati. Tomus Primus.

Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Schmitth, Mikuláš, 1707-1767 (Author)
Korporácia: Akademická tlačiareň (Printer), knižnice - Knižnica Právnickej akadémie (Signer)
Ďalší autori: Belemo, Antonio (Etcher), Langetl, Ignaz, 1698-1764 (Licensor)
Médium: Kniha
Jazyk:Latin
Vydané: Tyrnaviae : Typis Academicis Societatis Jesu, Anno MDCCLX [=1760]
Témy:
Signatúra: S 1117 PA
Popis
Popis jednotky:Predtitl. list: "Nicolai Schmitth E Soc. Jesu, Imperatores Ottomanici A Capta Constantinopoli, Cum Epitome Principum Turcarum. Tomus I"
Vinety ornam., vineta ornam.-fig., vineta fig. signov. "An. Belemo Sculp. Venezia", linky ozdobné, inic. s architekton. pozadím v rámčeku na 4, 5 r., inic. s fig. pozadím vo voľ. priestore na 6, 8 r., inic. s architekton.-fig. pozadím vo voľ. priestore na 9 r., inic. s architekton.-fig. pozadím v portálovom ráme na 6 r., inic. so zvieracím motívom vo voľ. priestore na 6 r., inic. s ornam. pozadím vo voľ. priestore na 7 r., verz. vo voľ. priestore na 2 r., titl. list s červeno-čiernou tlačou, medirytiny s alegor. motívom, tlač. marginálie, kustódy, tlač. pozn. pod textom v lat. jaz.
Fyzický popis:[10],304,[26] s. [3],b/2,A/4-Z/4,Aa/4-Pp/4,Qq/2-Xx/2,Yy/1 [=170] list. 4°. 33x21 cm
Na produkcii sa podieľali:Na zl. [3] facultas I. Langetla v závere s textom "Posonii 9. Martii 1760"
Bibliografia:Na zl. Qq/1-Yy/1 premetový a menný register.
Miesto vydania:Slovensko -- Trnava
Proveniencia: Peč.: Štátna vedecká knižnica v Košiciach; K. K Rechtsakad. Bibliothek In Kaschau. Tlač. exlibris: Kassai királyi jogakademia Könyvtára Szekrény szám XIV Osztalyzat a.
Priviazané s: P1k1117S.