In Sphaeram Ioannis De Sacro Bosco Commentarivs : Christophori Clavii Bambergensis Ex Societate Iesv, In Sphaeram Ioannis De Sacro Bosco, Commentarivs. Nunc quartò ab ipso Auctore recognitus, & plerísque in locis locupletatus.

Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Clavius, Christophorus, 1537/8-1612 (Author of introduction, etc., Dedicator), Sacrobosco, Johannes de, cca 1195-1256 (Author)
Korporatívny autor: knižnice - Knižnica Právnickej akadémie (Signer)
Ďalší autori: Gabiano, Jean de, 1570-cca 1618 (Publisher), Guilhelmus (Dedicatee)
Médium: Kniha
Jazyk:Latin
Vydané: Lvgdvni, : Svmptibvs Ioannis De Gabiano., M. D CII. Cvm Privilegio. [=1602]
Témy:
Signatúra: V 143b PA
Popis
Popis jednotky:Na zadnom prídoští rkp. pozn. v lat. jazyku.
Vinety ornam., vinety ornam.-fig., vlys ornam.-fig., linka, inic. s ornam. pozadím vo voľ. priestore na 3, 4, 5, 6, 8 r., inic. s ornam.-fig. pozadím vo voľ. priestore na 4, 5 r., inic. s ornam. pozadím v rámčeku na 4 r., reprezentanta inic. s ornam. pozadím vo voľ. priestore na 5 r., reprezentanta inic. s ornam.-fig. pozadím vo voľ. priestore na 5, 7 r., verz. na 2 r., titl. list s červeno-čiernou tlačou, titl. list a text v link. ráme, na titl. liste astronomický obrazec, ilustr. v texte - geometr. a astronom. obr., tab., tlač dvojstĺpcová (register), tlač. marginálie v lat. jaz., typograf. ozdoby, kustódy.
Dielo je komentárom k dielu Johanna de Sacrosancto: De Sphaera.
Chybné zložkovanie: nam. zl. S/4 je zl. S/3.
Fyzický popis:[8],551,[41] s. */4,A/4-Z/4,Aa/4-Zz/4,Aaa/4-Zzz/4,ã/4,ẽ/4,ĩ/4,õ/4,ű/4 [=300] list. ilustr. 4°. 21x16 cm
Na produkcii sa podieľali:Na zl. */2-*/3 ded. autora "... Gvilhelmo Comiti Palatino Rheni, ac vtriúsque Bauariae Duci ..." v závere s textom: "Romae Anno M. D. LXXXI. xiiij. Kal. Octobris". Na zl. */4 nesignov. úvod autora k čitateľovi.
Bibliografia:Na zl. ã/1-ű/4 predmetový register.
Miesto vydania:Francúzsko -- Lyon
Proveniencia: Peč.: Štátna vedecká knižnica v Košiciach - K. K. Rechtsakad. Bibliothek in Kaschau. Tlač. exlibris: Kassai királyi jogakademia Könyvtára Szekrény szám XXVI Osztályzat b. Rkp.: Collegij Cassoviensis Soctis Jesv Catalogo Inscriptus litera C. No. 552. Anno 1673.