Hotelový a reštauračný manažment /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Gúčik, Marian (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Vysoká škola ekonomická, 1991
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 8022503339 (brož.)
Fyzický popis: 115 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00913nam a2200253 a 4500
001 000005489
005 20041104080355.0
008 041104s1991 xo e 000 0 sloo
FMT
020 |a 8022503339 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
245 0 0 |a Hotelový a reštauračný manažment /  |c Marian Gúčik a kol. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Vysoká škola ekonomická,  |c 1991 
300 |a 115 s. 
655 7 |a učebnice vysokých škôl  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Gúčik, Marian  |4 aut 
919 |a 80-225-0333-9 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.348223  |6 846638  |q 20041103  |5 2720058157  |8 20041104  |f 13  |s Dočasne nezv.  |h SCKRT  |t 20101018  |u 1644  |w 000005489  |x 000010 
a02 0 |a 8022503339 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.348223  |j 846638  |i 2720058157  |s Dočasne nezv.