Talianska kuchyňa /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Champagne Avantgarde, 1992
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Encyklopédia kulinárskeho umenia zv. 4
Témy:
ISBN: 8071500062 (viaz.)
Fyzický popis: 93 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00927nam a2200265 a 4500
001 000005669
005 20041109080243.0
008 041109s1992 xo e 000 0 sloo
FMT
020 |a 8071500062 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
245 0 0 |a Talianska kuchyňa /  |c zodpovedný redaktor Ján Koráb 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Champagne Avantgarde,  |c 1992 
300 |a 93 s. 
440 0 |a Encyklopédia kulinárskeho umenia  |v zv. 4 
655 7 |a príručky  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Koráb, Ján  |4 lso 
919 |a 80-7150-006-2 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.159011  |6 846835  |q 20041103  |5 2720450540  |8 20041109  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000005669  |x 000010 
a02 0 |a 8071500062 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.159011  |j 846835  |i 2720450540  |s Absenčne