Understanding and measuring the shelf-life of food /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Steele, R. (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Cambridge : Boca Raton ; Boston : Woodhead Publishing Limited ; CRC Press, c2004
Vydanie:1st ed.
Edícia:Woodhead publishing in food science and technology
Témy:
ISBN: 1855737329 (viaz.)
Fyzický popis: xiv, 407 s. : čiernob. fotogr., grafy, il. ; 24 cm
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01418nam a2200361 a 4500
001 000013078
005 20051006091517.0
008 050706s2004 xxka e b 001 0 engo
FMT
020 |a 1855737329 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxk  |c GB 
072 7 |a 663  |x Priemysel nápojov. Kvasný priemysel. Priemysel pochutín  |2 konspekt 
072 7 |a 664  |x Potravinársky priemysel  |2 konspekt 
080 |a 663/664  |2 1997 
080 |a 664-021.465  |2 1997 
080 |a (082)  |2 1997 
245 0 0 |a Understanding and measuring the shelf-life of food /  |c edited by R. Steele 
250 |a 1st ed. 
260 |a Cambridge :  |b Woodhead Publishing Limited ;  |a Boca Raton ;  |a Boston :  |b CRC Press,  |c c2004 
300 |a xiv, 407 s. :  |b čiernob. fotogr., grafy, il. ;  |c 24 cm 
440 0 |a Woodhead publishing in food science and technology 
504 |a Bibl. odkazy. register 
650 0 7 |a potraviny  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a kvalita potravín  |2 SVKKKPH 
655 7 |a zborníky  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Steele, R.  |4 edt 
919 |a 1-85573-732-9 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.193593  |6 970385  |q 20050711  |5 2720036771  |8 20050711  |f 70  |s Absenčne  |g 000010886  |h SCKHL  |z 8881.15  |t 00000000  |u 0000  |w 000013078  |x 000010 
a02 0 |a 1855737329 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.193593  |j 970385  |i 2720036771  |s Absenčne