Understanding and measuring the shelf-life of food /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Steele, R. (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Cambridge : Boca Raton ; Boston : Woodhead Publishing Limited ; CRC Press, c2004
Vydanie:1st ed.
Edícia:Woodhead publishing in food science and technology
Témy:
ISBN: 1855737329 (viaz.)
Fyzický popis: xiv, 407 s. : čiernob. fotogr., grafy, il. ; 24 cm
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720036771
IV.193593
Výpožičný pult Hlavná 10