Understanding and measuring the shelf-life of food /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Steele, R. (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: Cambridge : Boca Raton ; Boston : Woodhead Publishing Limited ; CRC Press, c2004
Edition:1st ed.
Series:Woodhead publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 1855737329 (viaz.)
Physical Description: xiv, 407 s. : čiernob. fotogr., grafy, il. ; 24 cm
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720036771
IV.193593
Výpožičný pult Hlavná 10