Pivovarnícka a sladovnícka mikrobiológia pre 2. ročník SOU /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Tvrdoň, Milan (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Alfa, 1991
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
Témy:
ISBN: 8005009623 (brož.)
Fyzický popis: 97 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00929nam a2200265 a 4500
001 000014388
005 20051123091827.0
008 050817s1991 xo e 000 0 sloo
FMT
020 |a 8005009623 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h cze 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Tvrdoň, Milan  |4 aut 
245 1 0 |a Pivovarnícka a sladovnícka mikrobiológia pre 2. ročník SOU /  |c Milan Tvrdoň 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Alfa,  |c 1991 
300 |a 97 s. 
440 0 |a Edícia potravinárskej literatúry 
655 7 |a učebnice  |2 SVKKKPH 
919 |a 80-05-00962-3 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.346129  |6 841229  |q 20050817  |5 B20462  |8 20050817  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000014388  |x 000010 
a02 0 |a 8005009623 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.346129  |j 841229  |i B20462  |s Absenčne