Základy klinické výživy /
Uložené v:
Hlavní autori: | , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydané: |
Praha :
Krigl,
2005.
|
Vydanie: | 1. vyd. |
Témy: | |
ISBN: |
8086912086 (brož.) |
Fyzický popis: |
113 s. : fotogr., il. ; 24 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01604nam a2200397 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000020468 | ||
005 | 20100108090339.0 | ||
008 | 060309s2005 xr ao f b 000 0 cze d | ||
FMT | |||
020 | |a 8086912086 (brož.) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 0 | |a cze | |
044 | |a xr |c CZ | ||
072 | 7 | |a 613 |x Hygiena. Ľudské zdravie |2 konspekt | |
080 | |a 616.39 |2 2001 | ||
080 | |a 613.2.03 |2 2001 | ||
080 | |a (035) |2 2001 | ||
100 | 1 | |a Kohout, Pavel | |
245 | 1 | 0 | |a Základy klinické výživy / |c Pavel Kohout, Eva Kotrlíková. |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Krigl, |c 2005. | ||
300 | |a 113 s. : |b fotogr., il. ; |c 24 cm. | ||
504 | |a Bibl. odkazy; skratky: s. 111-113 | ||
521 | 3 | |a Určená ako manuál ku Kurzu klinickej výživy | |
650 | 0 | 7 | |a malnutrícia |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a klinická výživa |2 SVKKKPH |
655 | 7 | |a príručky |2 SVKKKPH | |
700 | 1 | |a Kotrlíková, Eva, |d 1954- |4 aut | |
910 | |a svkkk | ||
919 | |a 80-86912-08-6 | ||
998 | |a BK | ||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK14 |b Sklad Pribinova prízemie |3 IV.195875 |6 977955 |q 20060421 |5 2720032418 |8 20060309 |f 70 |s Absenčne |g 000016824 |h SCKHL |z 211.52 |t 20220125 |u 1723 |w 000020468 |x 000010 | |
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK14 |b Sklad Pribinova prízemie |3 IV.206580 |6 1011933 |q 20091103 |5 2720159828 |8 20091103 |f 70 |s Absenčne |g 000052008 |h SCKHL |z 5.90 |t 20220520 |u 1640 |w 000020468 |x 000020 | |
a02 | 0 | |a 8086912086 (brož.) | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova prízemie |a IV.195875 |j 977955 |i 2720032418 |s Absenčne | ||
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova prízemie |a IV.206580 |j 1011933 |i 2720159828 |s Absenčne |