Handbook of breadmaking technology. /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stear, Charles A. (Author)
Format: Book
Language:English
Published: London-New York : Elsevier Applied Science Publishers Ltd., 1990
Edition:1. vyd.
Subjects:
ISBN: 1851663940 (viaz.)
Physical Description: 848 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01235nam a2200385 a 4500
001 000023961
003 SVKK
005 19990614000000.0
008 950601s1990 xxk e engo
FMT
020 |a 1851663940 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxk  |c GB 
080 |a 664.6(035)  |2 1997 
080 |a 664.66(035)  |2 1997 
100 1 |a Stear, Charles A.  |4 aut 
245 1 0 |a Handbook of breadmaking technology. /  |c Charles A. Stear 
250 |a 1. vyd. 
260 |a London-New York :  |b Elsevier Applied Science Publishers Ltd.,  |c 1990 
300 |a 848 s. 
653 0 |a pekárstvo  |2 SVKKKPH 
653 0 |a chlieb  |2 SVKKKPH 
653 0 |a technológia  |2 SVKKKPH 
653 0 |a príručky  |2 SVKKKPH 
655 7 |a príručky  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 1-85166-394-0 
974 |a EG  |d 19950906 
974 |a KL  |d 19950808 
974 |a PA  |d 19990614 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.168696  |6 883862  |q 19950103  |5 2720137949  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 20080602  |u 0950  |w 000023961  |x 000010 
a02 0 |a 1851663940 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.168696  |j 883862  |i 2720137949  |s Absenčne