Developments in meat science 5. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Lawrie, Ralston (Adapter)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: London-New York : Elsevier Applied Science Publishers Ltd., 1991
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Developments series
Témy:
ISBN: 185166534X (viaz.)
Fyzický popis: 253 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01197nam a2200373 a 4500
001 000023973
003 SVKK
005 19990521000000.0
008 950526s1991 xxk e engo
FMT
020 |a 185166534X (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxk  |c GB 
080 |a 637.5(082)  |2 1997 
245 0 0 |a Developments in meat science 5. /  |c Edit. Ralston Lawrie 
250 |a 1. vyd. 
260 |a London-New York :  |b Elsevier Applied Science Publishers Ltd.,  |c 1991 
300 |a 253 s. 
440 0 |a Developments series 
653 0 |a mäso  |2 SVKKKPH 
653 0 |a výrobky mäsové  |2 SVKKKPH 
653 0 |a zborníky  |2 SVKKKPH 
655 7 |a zborníky  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Lawrie, Ralston  |4 adp 
910 |a svkkk 
919 |a 1-85166-534-X 
974 |a MI  |d 19950724 
974 |a KL  |d 19950711 
974 |a MI  |d 19990521 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.168615  |6 883668  |q 19950103  |5 23973-10  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 00000000  |u 0000  |w 000023973  |x 000010 
a02 0 |a 185166534X (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.168615  |j 883668  |i 23973-10  |s Absenčne