Developments in meat science 5. /
Uložené v:
Hlavný autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | English |
Vydané: |
London-New York :
Elsevier Applied Science Publishers Ltd.,
1991
|
Vydanie: | 1. vyd. |
Edícia: | Developments series
|
Témy: | |
ISBN: |
185166534X (viaz.) |
Fyzický popis: |
253 s. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01197nam a2200373 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000023973 | ||
003 | SVKK | ||
005 | 19990521000000.0 | ||
008 | 950526s1991 xxk e engo | ||
FMT | |||
020 | |a 185166534X (viaz.) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 0 | |a eng | |
044 | |a xxk |c GB | ||
080 | |a 637.5(082) |2 1997 | ||
245 | 0 | 0 | |a Developments in meat science 5. / |c Edit. Ralston Lawrie |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a London-New York : |b Elsevier Applied Science Publishers Ltd., |c 1991 | ||
300 | |a 253 s. | ||
440 | 0 | |a Developments series | |
653 | 0 | |a mäso |2 SVKKKPH | |
653 | 0 | |a výrobky mäsové |2 SVKKKPH | |
653 | 0 | |a zborníky |2 SVKKKPH | |
655 | 7 | |a zborníky |2 SVKKKPH | |
700 | 1 | |a Lawrie, Ralston |4 adp | |
910 | |a svkkk | ||
919 | |a 1-85166-534-X | ||
974 | |a MI |d 19950724 | ||
974 | |a KL |d 19950711 | ||
974 | |a MI |d 19990521 | ||
998 | |a BK | ||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK14 |b Sklad Pribinova prízemie |3 IV.168615 |6 883668 |q 19950103 |5 23973-10 |8 20060125 |f 70 |s Absenčne |h SCKND |t 00000000 |u 0000 |w 000023973 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a 185166534X (viaz.) | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova prízemie |a IV.168615 |j 883668 |i 23973-10 |s Absenčne |