Džemy a zaváraniny. : Ovocie vhodné na konzervovanie cukrom. /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Norman, Jill (Author)
Format: Book
Language:Slovak
English
Published: Bratislava : Champagne Avantgarde, vydavateľstvo, 1994
Edition:1. vyd.
Series:Malá knižnica encyklopédie kulinárneho umenia Zv. 5.
Subjects:
ISBN: 8071501204 (viaz.)
Physical Description: 39 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01285nam a2200385 a 4500
001 000041769
003 SVKK
005 19950403000000.0
008 950207s1994 xo e sloo
FMT
020 |a 8071501204 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h eng 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 664.858(035)  |2 1997 
100 1 |a Norman, Jill  |4 aut 
245 1 0 |a Džemy a zaváraniny. :  |b Ovocie vhodné na konzervovanie cukrom. /  |c Jill Norman 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Champagne Avantgarde, vydavateľstvo,  |c 1994 
300 |a 39 s. 
440 0 |a Malá knižnica encyklopédie kulinárneho umenia  |v Zv. 5. 
653 0 |a džemy  |2 SVKKKPH 
653 0 |a zaváraniny  |2 SVKKKPH 
653 0 |a príprava  |2 SVKKKPH 
653 0 |a príručky  |2 SVKKKPH 
655 7 |a príručky  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 80-7150-120-4 
974 |a MI  |d 19950302 
974 |a PA  |d 19950221 
974 |a EG  |d 19950403 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 I.65750  |6 878742  |q 19950103  |5 2720258816  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 20130828  |u 1728  |w 000041769  |x 000010 
a02 0 |a 8071501204 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a I.65750  |j 878742  |i 2720258816  |s Absenčne