Zásady pozberovej úpravy a skladovania zeleniny. : Príručka Slovenskej zeleninárskej únie číslo 5/99. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Valšíková, Magdaléna (Author), Kopec, Karel (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nové Zámky : Výskumný ústav zeleninársky-Slovenská zeleninárska únia, 1999
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 809680653X (brož.)
Fyzický popis: 67 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720139366
IV.184164
Výpožičný pult Hlavná 10