Spracovanie mäsa pre 3. ročník SOU učebného odboru mäsiar a údenár /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Slovak Czech |
Published: |
Bratislava :
Alfa, vydavateľstvo,
1994.
|
Edition: | 2. vyd. |
Series: | Edícia potravinárskej literatúry
|
Subjects: | |
ISBN: |
8005007876 (brož.) |
Physical Description: |
354 s. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Email this
Celkový počet rezervácií:
0
Status | Due Date | Barcode Call Number |
Location | Description Sort |
Notes |
---|---|---|---|---|---|
Absenčne Place a Hold |
2720068699 III.164066 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |