Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník SOU učebného odboru mäsiar a údenár /
Uložené v:
Hlavní autori: | , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak Czech |
Vydané: |
Bratislava :
Alfa, vydavateľstvo,
1994.
|
Vydanie: | 3. vyd. |
Edícia: | Edícia potravinárskej literatúry
|
Témy: | |
ISBN: |
8005007981 (brož.) |
Fyzický popis: |
374 s. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01469nam a2200421 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000068621 | ||
003 | SVKK | ||
005 | 20110428174651.0 | ||
008 | 990224s1994 xo e 000 0 slo d | ||
FMT | |||
020 | |a 8005007981 (brož.) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 1 | |a slo |h cze | |
044 | |a xo |c SK | ||
080 | |a 637.5(075.3) |2 1997 | ||
100 | 1 | |a Kolda, Otakar | |
245 | 1 | 0 | |a Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník SOU učebného odboru mäsiar a údenár / |c Otakar Kolda, Petr Horák, Karel Zelinka. |
250 | |a 3. vyd. | ||
260 | |a Bratislava : |b Alfa, vydavateľstvo, |c 1994. | ||
300 | |a 374 s. | ||
490 | 1 | |a Edícia potravinárskej literatúry | |
500 | |a Preklad z čes. orig. | ||
653 | 0 | |a mäso |2 SVKKKPH | |
653 | 0 | |a spracovanie |2 SVKKKPH | |
653 | 0 | |a učebnice stredných škôl |2 SVKKKPH | |
655 | 7 | |a učebnice |2 SVKKKPH | |
700 | 1 | |a Horák, Petr |4 aut | |
700 | 1 | |a Zelinka, Karel |4 aut | |
830 | 0 | |a Edícia potravinárskej literatúry | |
910 | |a svkkk | ||
919 | |a 80-05-00798-1 | ||
974 | |a MI |d 19990224 | ||
974 | |a PA |d 19990224 | ||
974 | |a PA |d 19991108 | ||
998 | |a BK | ||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK10 |b Sklad Pribinova 2. posch. |3 III.164481 |6 874670 |q 20060125 |5 2720068698 |8 20060125 |e 000 |f 70 |s Absenčne |h SCKND |t 20110527 |u 1230 |w 000068621 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a 8005007981 (brož.) | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova 2. posch. |a III.164481 |j 874670 |i 2720068698 |s Absenčne |