Technológia prípravy pokrmov 1 pre 1. ročník stredných hotelových škôl. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Netušil, Jaroslav (Author), Křivánková, Eva (Author), Holas, Josef (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1993
Vydanie:3. vyd.
Témy:
ISBN: 8008021071 (brož.)
Fyzický popis: 271 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01409nam a2200397 a 4500
001 000069097
003 SVKK
005 20010430000000.0
008 001129s1993 xo e sloo
FMT
020 |a 8008021071 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h cze 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 641.5(083.1)(075.3)  |2 1997 
100 1 |a Netušil, Jaroslav  |4 aut 
245 1 0 |a Technológia prípravy pokrmov 1 pre 1. ročník stredných hotelových škôl. /  |c Jaroslav Netušil, Eva Křivánková, Josef Holas 
250 |a 3. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Slovenské pedagogické nakladateľstvo,  |c 1993 
300 |a 271 s. 
653 0 |a jedlá  |2 SVKKKPH 
653 0 |a príprava  |2 SVKKKPH 
653 0 |a technológia  |2 SVKKKPH 
653 0 |a učebnice stredných škôl  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Křivánková, Eva  |4 aut 
700 1 |a Holas, Josef  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 80-08-02107-1 
974 |a UH  |d 20001129 
974 |a PA  |d 20001129 
974 |a PA  |d 20010430 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.354936  |6 864285  |q 20060125  |5 2720058539  |8 20060125  |e  000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 00000000  |u 0000  |w 000069097  |x 000010 
a02 0 |a 8008021071 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.354936  |j 864285  |i 2720058539  |s Absenčne