Technológia prípravy pokrmov 1 pre 1. ročník stredných hotelových škôl. /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Netušil, Jaroslav (Author), Křivánková, Eva (Author), Holas, Josef (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Czech
Published: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1993
Edition:3. vyd.
Subjects:
ISBN: 8008021071 (brož.)
Physical Description: 271 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720058539
II.354936
Výpožičný pult Hlavná 10