Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Šilhánková, Ludmila (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Academia, nakladatelství AV ČR, 2002
Vydanie:3. oprav. a dopl. vyd.
Témy:
ISBN: 8020010246 (viaz.)
Fyzický popis: 363 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01173nam a2200349 a 4500
001 000080057
003 SVKK
005 20030718000000.0
008 030513s2002 cs e czeo
FMT
020 |a 8020010246 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a cze 
044 |a cs  |c CS 
080 |a 579(075.8)  |2 1997 
100 1 |a Šilhánková, Ludmila  |4 aut 
245 1 0 |a Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology. /  |c Ludmila Šilhánková 
250 |a 3. oprav. a dopl. vyd. 
260 |a Praha :  |b Academia, nakladatelství AV ČR,  |c 2002 
300 |a 363 s. 
653 0 |a mikrobiológia  |2 SVKKKPH 
653 0 |a učebnice VŠ  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice vysokých škôl  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 80-200-1024-6 
974 |a UH  |d 20030716 
974 |a MI  |d 20030616 
974 |a MI  |d 20030718 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.188052  |6 953442  |q 20030103  |5 2720072161  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 20190424  |u 1102  |w 000080057  |x 000010 
a02 0 |a 8020010246 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.188052  |j 953442  |i 2720072161  |s Absenčne