Podklady pre zavedenie HACCP v zariadeniach spoločného stravovania. 668.-Sk /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Ondrejka, Ján (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 8022714399 (viaz.)
Fyzický popis: 284 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01337nam a2200397 a 4500
001 000080730
003 SVKK
005 20040517000000.0
008 040209s2000 xo e sloo
FMT
020 |a 8022714399 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 640.4  |2 1997 
080 |a 641/642  |2 1997 
080 |a 613.2  |2 1997 
100 1 |a Ondrejka, Ján  |4 aut 
245 1 0 |a Podklady pre zavedenie HACCP v zariadeniach spoločného stravovania. 668.-Sk /  |c Ján Ondrejka 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Slovenská spoločnosť pre výživu,  |c 2000 
300 |a 284 s. 
653 0 |a stravovanie spoločné  |2 SVKKKPH 
653 0 |a hygiena potravín  |2 SVKKKPH 
653 0 |a HACCP (systém riadenia procesu výr.potravín)  |2 SVKKKPH 
653 0 |a príručky  |2 SVKKKPH 
655 7 |a príručky  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 80-227-1439-9 
974 |a UH  |d 20040406 
974 |a MI  |d 20040322 
974 |a TI  |d 20040517 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 V.210868  |6 959082  |q 20040103  |5 2720021415  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 20210629  |u 0914  |w 000080730  |x 000010 
a02 0 |a 8022714399 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a V.210868  |j 959082  |i 2720021415  |s Absenčne