Podklady pre zavedenie HACCP v zariadeniach spoločného stravovania. 668.-Sk /
Uložené v:
Hlavný autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Bratislava :
Slovenská spoločnosť pre výživu,
2000
|
Vydanie: | 1. vyd. |
Témy: | |
ISBN: |
8022714399 (viaz.) |
Fyzický popis: |
284 s. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01337nam a2200397 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000080730 | ||
003 | SVKK | ||
005 | 20040517000000.0 | ||
008 | 040209s2000 xo e sloo | ||
FMT | |||
020 | |a 8022714399 (viaz.) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 0 | |a slo | |
044 | |a xo |c SK | ||
080 | |a 640.4 |2 1997 | ||
080 | |a 641/642 |2 1997 | ||
080 | |a 613.2 |2 1997 | ||
100 | 1 | |a Ondrejka, Ján |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Podklady pre zavedenie HACCP v zariadeniach spoločného stravovania. 668.-Sk / |c Ján Ondrejka |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Bratislava : |b Slovenská spoločnosť pre výživu, |c 2000 | ||
300 | |a 284 s. | ||
653 | 0 | |a stravovanie spoločné |2 SVKKKPH | |
653 | 0 | |a hygiena potravín |2 SVKKKPH | |
653 | 0 | |a HACCP (systém riadenia procesu výr.potravín) |2 SVKKKPH | |
653 | 0 | |a príručky |2 SVKKKPH | |
655 | 7 | |a príručky |2 SVKKKPH | |
910 | |a svkkk | ||
919 | |a 80-227-1439-9 | ||
974 | |a UH |d 20040406 | ||
974 | |a MI |d 20040322 | ||
974 | |a TI |d 20040517 | ||
998 | |a BK | ||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK2 |b Sklad Hlavná 10 prízemie |3 V.210868 |6 959082 |q 20040103 |5 2720021415 |8 20060125 |f 70 |s Absenčne |h SCKND |t 20210629 |u 0914 |w 000080730 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a 8022714399 (viaz.) | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Hlavná 10 prízemie |a V.210868 |j 959082 |i 2720021415 |s Absenčne |