Senzory kvality potravín. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Holm, Finn (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 2003
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Správa pre malé a stredné podniky Č. 4.
Témy:
ISBN: 8089088147 (brož.)
Fyzický popis: 34 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01246nam a2200385 a 4500
001 000091043
003 SVKK
005 20031125000000.0
008 030918s2003 xo e sloo
FMT
020 |a 8089088147 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 614.31(035)  |2 1997 
080 |a 543.92(035)  |2 1997 
100 1 |a Holm, Finn  |4 aut 
245 1 0 |a Senzory kvality potravín. /  |c Finn Holm 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Výskumný ústav potravinársky,  |c 2003 
300 |a 34 s. 
440 0 |a Správa pre malé a stredné podniky  |v Č. 4. 
653 0 |a hygiena potravín  |2 SVKKKPH 
653 0 |a analýza senzorické  |2 SVKKKPH 
653 0 |a príručky  |2 SVKKKPH 
655 7 |a príručky  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 80-89088-14-7 
974 |a UH  |d 20031103 
974 |a KL  |d 20031014 
974 |a TI  |d 20031125 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.194606  |6 955457  |q 20030103  |5 2720017725  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 20180711  |u 1234  |w 000091043  |x 000010 
a02 0 |a 8089088147 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.194606  |j 955457  |i 2720017725  |s Absenčne