Senzory kvality potravín. /
Uložené v:
Hlavný autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Bratislava :
Výskumný ústav potravinársky,
2003
|
Vydanie: | 1. vyd. |
Edícia: | Správa pre malé a stredné podniky
Č. 4. |
Témy: | |
ISBN: |
8089088147 (brož.) |
Fyzický popis: |
34 s. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01246nam a2200385 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000091043 | ||
003 | SVKK | ||
005 | 20031125000000.0 | ||
008 | 030918s2003 xo e sloo | ||
FMT | |||
020 | |a 8089088147 (brož.) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 1 | |a slo | |
044 | |a xo |c SK | ||
080 | |a 614.31(035) |2 1997 | ||
080 | |a 543.92(035) |2 1997 | ||
100 | 1 | |a Holm, Finn |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Senzory kvality potravín. / |c Finn Holm |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Bratislava : |b Výskumný ústav potravinársky, |c 2003 | ||
300 | |a 34 s. | ||
440 | 0 | |a Správa pre malé a stredné podniky |v Č. 4. | |
653 | 0 | |a hygiena potravín |2 SVKKKPH | |
653 | 0 | |a analýza senzorické |2 SVKKKPH | |
653 | 0 | |a príručky |2 SVKKKPH | |
655 | 7 | |a príručky |2 SVKKKPH | |
910 | |a svkkk | ||
919 | |a 80-89088-14-7 | ||
974 | |a UH |d 20031103 | ||
974 | |a KL |d 20031014 | ||
974 | |a TI |d 20031125 | ||
998 | |a BK | ||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK10 |b Sklad Pribinova 2. posch. |3 III.194606 |6 955457 |q 20030103 |5 2720017725 |8 20060125 |f 70 |s Absenčne |h SCKND |t 20180711 |u 1234 |w 000091043 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a 8089088147 (brož.) | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova 2. posch. |a III.194606 |j 955457 |i 2720017725 |s Absenčne |