Ekonomika verejného stravovania, organizácia a technika prevádzky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bobrovčan, Jozef (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Šport, 1977.
Edition:1. vyd.
ISBN: (brož.)
Physical Description: 159 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 00876nam a2200253 a 4500
001 000109286
005 20101023123350.0
008 040101s1977 xo e slo d
FMT
020 |a (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Bobrovčan, Jozef  |4 aut 
245 1 0 |a Ekonomika verejného stravovania, organizácia a technika prevádzky /  |c Jozef Bobrovčan. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Šport,  |c 1977. 
300 |a 159 s. 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK16  |b Sklad Pribinova 3. posch.  |3 V.120332  |6 610459  |q 20101023  |5 2720152128  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20100211  |u 1247  |w 000109286  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 3. posch.  |a V.120332  |j 610459  |i 2720152128  |s Absenčne