Laboratorní příručka analýzy potravin /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Davídek, Jiří, 1932- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Bratislava : Státní nakladatelství technické literatury , Alfa, 1981
Vydanie:2. nezm. vyd.
Edícia:Redakce potravinářské literatury
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 718, [1] s. : obr., tb. a grafy.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720012768
II.267241
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720048029
II.267242
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 124391-30
II.267243
Výpožičný pult Hlavná 10