Meat and meat products : factors affecting quality control /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Wilson, N.R.P (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: London Englewood : Applied Science Publishers, 1981.
Vydanie:1st ed.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 207 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00915nam a2200241 a 4500
001 000128230
005 20100608203755.0
008 040101s1981 xxk e eng d
FMT
020 |a (viaz.)  |c Kčs 950,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxk  |c GB 
245 0 0 |a Meat and meat products :  |b factors affecting quality control /  |c edited by N.R.P. Wilson ... [et al.]. 
250 |a 1st ed. 
260 |a London  |a Englewood :  |b Applied Science Publishers,  |c 1981. 
300 |a 207 s. :  |b il. 
700 1 |a Wilson, N.R.P.  |4 edt 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.116378  |6 647836  |q 20100608  |5 128230-10  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000128230  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.116378  |j 647836  |i 128230-10  |s Absenčne