Moderné principy riadenia potravinárskeho podniku /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Malaník, Zdeněk (Author), Jassinger, Alfréd, 1935- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Príroda, 1971.
Vydanie:1. vyd.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 225 s. :.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00931nam a22002651 4500
001 000131662
005 20100626105432.0
008 990213s1971 xo slo d
FMT
020 |a (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Malaník, Zdeněk  |4 aut 
245 1 0 |a Moderné principy riadenia potravinárskeho podniku /  |c Zdeněk Malaník, Alfréd Jassinger. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Príroda,  |c 1971. 
300 |a 225 s. :. 
700 1 |a Jassinger, Alfréd,  |d 1935-  |4 aut 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.71881  |6 473809  |q 20100626  |5 2720119571  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20081009  |u 0842  |w 000131662  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.71881  |j 473809  |i 2720119571  |s Absenčne