Nutrition and the World Food Problem /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Rechcígl, Miloslav 1930- (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Basel München Paris : S. Karger, 1979.
Vydanie:1. st ed.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 374 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00867nam a2200241 a 4500
001 000135851
005 20091210185835.0
008 040101s1979 sz e eng d
FMT
020 |a (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a sz  |c CH 
245 0 0 |a Nutrition and the World Food Problem /  |c edit. Miloslav Rechcígl. 
250 |a 1. st ed. 
260 |a Basel  |a München  |a Paris :  |b S. Karger,  |c 1979. 
300 |a 374 s. 
700 1 |a Rechcígl, Miloslav  |d 1930-  |4 edt 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.115819  |6 603685  |q 20091210  |5 2720678910  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000135851  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.115819  |j 603685  |i 2720678910  |s Absenčne