Organoleptická analýza potravín /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Tilgner, Damazy Jerzy (Author)
Ďalší autori: Gazdík, Ján (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Polish
Vydané: Praha : Bratislava : Státní nakladatelství technické literatury Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry, 1961.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 366, [1] s. : ilustr., tab., fotogr., grafy.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01383nam a2200361 a 4500
001 000139191
005 20100730211029.0
008 020510s1961 xr f 000 0 slo d
FMT
020 |a (viaz.)  |c Kčs 32,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h pol 
044 |a xr  |a xo  |c CZ  |c SK 
100 1 |a Tilgner, Damazy Jerzy  |4 aut 
245 1 0 |a Organoleptická analýza potravín /  |c Damazy Jerzy Tilgner ; z poľ. orig. prel. Ján Gazdík. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury  |a Bratislava :  |b Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry,  |c 1961. 
300 |a 366, [1] s. :  |b ilustr., tab., fotogr., grafy. 
366 |e 900 výtl. 
490 0 |a Edícia literatúry pre potravinársky priemysel 
500 |a Preklad z poľš. 
500 |a Zoznam lit. 
500 |a Pozn. 
500 |a Reg. 
500 |a Definície a vysvetl. 
500 |a Slovník organolept. výrazov v šiestich rečiach 
700 1 |a Gazdík, Ján  |4 trl 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.25620  |6 283490  |q 20100730  |5 2720205659  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20141020  |u 1331  |w 000139191  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.25620  |j 283490  |i 2720205659  |s Absenčne