Organoleptická analýza potravín /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tilgner, Damazy Jerzy (Author)
Other Authors: Gazdík, Ján (Translator)
Format: Book
Language:Slovak
Polish
Published: Praha : Bratislava : Státní nakladatelství technické literatury Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry, 1961.
Edition:1. vyd.
Series:Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
ISBN: (viaz.)
Physical Description: 366, [1] s. : ilustr., tab., fotogr., grafy.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720205659
IV.25620
Výpožičný pult Hlavná 10