Technológia a biochémia vína /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Farkaš, Ján, 1923-1999 (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Praha : Alfa Státní nakladatelství technické literatury, 1973.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 773 s. : obr., tb.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 163544-10
IV.76626
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720274502
IV.77857
Výpožičný pult Hlavná 10