Technológia prípravy jedál a potravín. : výberový súpis literatúry /
Saved in:
Other Authors: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Slovak |
Published: |
Košice :
Štátna vedecká knižnica,
1975.
|
Edition: | 1. vyd. |
ISBN: |
(brož.) |
Physical Description: |
63 s. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01506nam a2200289 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000163610 | ||
005 | 20091103222546.0 | ||
008 | 040101s1975 xo e slo d | ||
FMT | |||
020 | |a (brož.) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 0 | |a slo | |
044 | |a xo |c SK | ||
100 | 1 | |a Vančo, Jozef, |d 1916-1997. |4 com | |
245 | 1 | 0 | |a Technológia prípravy jedál a potravín. : |b výberový súpis literatúry / |c zost. Jozef Vančo. |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Košice : |b Štátna vedecká knižnica, |c 1975. | ||
300 | |a 63 s. | ||
910 | |a svkkk | ||
998 | |a BK | ||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK10 |b Sklad Pribinova 2. posch. |3 II.251103 |6 603468 |q 20091103 |5 2720130489 |8 20060125 |e 0000 |f 70 |s Absenčne |h SCKRT |t 20090603 |u 1033 |w 000163610 |x 000010 | |
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK10 |b Sklad Pribinova 2. posch. |3 II.251104 |6 603469 |q 20091103 |5 163610-20 |8 20060125 |e 0000 |f 70 |s Absenčne |h SCKRT |t 00000000 |u 0000 |w 000163610 |x 000020 | |
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK10 |b Sklad Pribinova 2. posch. |3 II.251105 |6 603470 |q 20091103 |5 163610-30 |8 20060125 |e 0000 |f 70 |s Absenčne |h SCKRT |t 00000000 |u 0000 |w 000163610 |x 000030 | |
a02 | 0 | |a (brož.) | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova 2. posch. |a II.251103 |j 603468 |i 2720130489 |s Absenčne | ||
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova 2. posch. |a II.251104 |j 603469 |i 163610-20 |s Absenčne | ||
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova 2. posch. |a II.251105 |j 603470 |i 163610-30 |s Absenčne |