Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník stredných hotelových škôl /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Holas, Josef (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Czech
Published: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1982.
Edition:1. vyd.
ISBN: (viaz.)
Physical Description: 244 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 00929nam a2200253 a 4500
001 000163611
005 20091129131129.0
008 040101s1982 xo e sloo
FMT
020 |a (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h cze 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Holas, Josef.  |4 aut 
245 1 0 |a Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník stredných hotelových škôl /  |c Josef Holas. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Slovenské pedagogické nakladateľstvo,  |c 1982. 
300 |a 244 s. 
546 |a Preklad z češ. 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.273830  |6 655024  |q 20091129  |5 163611-10  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000163611  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.273830  |j 655024  |i 163611-10  |s Absenčne