Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník stredných hotelových škôl /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Slovak Czech |
Published: |
Bratislava :
Slovenské pedagogické nakladateľstvo,
1982.
|
Edition: | 1. vyd. |
ISBN: |
(viaz.) |
Physical Description: |
244 s. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 00929nam a2200253 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000163611 | ||
005 | 20091129131129.0 | ||
008 | 040101s1982 xo e sloo | ||
FMT | |||
020 | |a (viaz.) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 1 | |a slo |h cze | |
044 | |a xo |c SK | ||
100 | 1 | |a Holas, Josef. |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník stredných hotelových škôl / |c Josef Holas. |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Bratislava : |b Slovenské pedagogické nakladateľstvo, |c 1982. | ||
300 | |a 244 s. | ||
546 | |a Preklad z češ. | ||
910 | |a svkkk | ||
998 | |a BK | ||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK10 |b Sklad Pribinova 2. posch. |3 II.273830 |6 655024 |q 20091129 |5 163611-10 |8 20060125 |e 0000 |f 70 |s Absenčne |h SCKRT |t 00000000 |u 0000 |w 000163611 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a (viaz.) | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova 2. posch. |a II.273830 |j 655024 |i 163611-10 |s Absenčne |