Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru prevádzka hotelov a spoločného stravovania /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Stropnický, Jiří (Author)
Ďalší autori: Schaller, Rudolf 1926-1986 (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1980.
Vydanie:1. vyd.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 246 s. ;.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 163613-10
II.258096
Výpožičný pult Hlavná 10