Technologie sladu a piva pro 4. roč. SPŠ potravinářské technologie : studijní obor 071-05/2-kvasná technologie /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Daněk, Josef, 1819-1890 (Author), Brožek, Karel (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1968.
Vydanie:1. vyd.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 333 s. : ob., fot., tb.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 163977-10
V.65868
Výpožičný pult Hlavná 10