Vinárstvo 2. [diel] Chémia. Mikrobiológia. Analytika vína
Uložené v:
Hlavný autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Bratislava :
Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry,
1959.
|
Vydanie: | 1. vyd. |
Edícia: | Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
|
ISBN: |
(viaz.) |
Fyzický popis: |
310, [1] s. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií:
0
Status | Požičané do | Čiarový kód Signatúra |
Umiestnenie | Popis Zoradiť podľa |
Poznámky |
---|---|---|---|---|---|
Prezenčne Požiadavka |
171663-10 IV.20876 |
Výpožičný pult Hlavná 10 | |||
Prezenčne Požiadavka |
171663-20 IV.20728 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |