Vinárstvo 2. [diel] Chémia. Mikrobiológia. Analytika vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Laho, Ladislav (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry, 1959.
Edition:1. vyd.
Series:Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
ISBN: (viaz.)
Physical Description: 310, [1] s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Prezenčne  Place a Hold 171663-10
IV.20876
Výpožičný pult Hlavná 10
Prezenčne  Place a Hold 171663-20
IV.20728
Výpožičný pult Hlavná 10