Výroba surového a bílého cukru : surovárenské cukroviny / 4.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Gebler, Jaroslav, 1948- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1975.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Knižnice potravináře
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 167 s. ; : obr., fot., tab.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720134313
I.44742
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720619385
I.44743
Výpožičný pult Hlavná 10