Cukrářské oborové normy jakosti. 1. díl, Polotovary pro cukrářskou výrobu /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Štroblová, Ludmila (Editor), Příhodová, Jarmila (Editor), Kadlec, František (Editor), Novotný, Otakar (Author of introduction, etc.)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Merkur, 1972.
Vydanie:2. dopln. a upr. vyd.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 365 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720450709
V.86045
Výpožičný pult Hlavná 10