Technológia konzervárstva pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych /
Uložené v:
Hlavní autori: | , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak Czech |
Vydané: |
Bratislava :
Alfa,
1982.
|
Vydanie: | 1. vyd. |
Edícia: | Edícia potravinárskej literatúry
|
ISBN: |
(brož.) |
Fyzický popis: |
329 s. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01138nam a2200301 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000189065 | ||
005 | 20091206152048.0 | ||
008 | 040101s1982 xo e sloo | ||
FMT | |||
020 | |a (brož.) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 1 | |a slo |h cze | |
044 | |a xo |c SK | ||
100 | 1 | |a Ilčík, František. |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Technológia konzervárstva pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych / |c František Ilčík, Josef Vagunda, Marie Čurdová. |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Bratislava : |b Alfa, |c 1982. | ||
300 | |a 329 s. | ||
490 | 1 | |a Edícia potravinárskej literatúry | |
546 | |a Preklad z češ. | ||
700 | 1 | |a Vagunda, Josef. |4 aut | |
700 | 1 | |a Čurdová, Marie |4 aut | |
830 | 0 | |a Edícia potravinárskej literatúry | |
910 | |a svkkk | ||
998 | |a BK | ||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK10 |b Sklad Pribinova 2. posch. |3 II.274160 |6 655556 |q 20091206 |5 189065-10 |8 20060125 |e 0000 |f 70 |s Absenčne |h SCKRT |t 00000000 |u 0000 |w 000189065 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a (brož.) | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova 2. posch. |a II.274160 |j 655556 |i 189065-10 |s Absenčne |