Technológia konzervárstva pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Ilčík, František (Author), Vagunda, Josef (Author), Čurdová, Marie (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Alfa, 1982.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 329 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01138nam a2200301 a 4500
001 000189065
005 20091206152048.0
008 040101s1982 xo e sloo
FMT
020 |a (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h cze 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Ilčík, František.  |4 aut 
245 1 0 |a Technológia konzervárstva pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych /  |c František Ilčík, Josef Vagunda, Marie Čurdová. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Alfa,  |c 1982. 
300 |a 329 s. 
490 1 |a Edícia potravinárskej literatúry 
546 |a Preklad z češ. 
700 1 |a Vagunda, Josef.  |4 aut 
700 1 |a Čurdová, Marie  |4 aut 
830 0 |a Edícia potravinárskej literatúry 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.274160  |6 655556  |q 20091206  |5 189065-10  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000189065  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.274160  |j 655556  |i 189065-10  |s Absenčne