Technológia trvanlivého pečiva pr 1. a 2. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Skoupil, Jan (Author), Skalický, Josef 1933- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Alfa, 1984.
Vydanie:2. nezm. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 434 s. + : il., tab. +; 1 volná tab. príl.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01161nam a22002651 4500
001 000192523
005 20091205004647.0
008 020107s1984 xo e slo d
FMT
020 |a (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h cze 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Skoupil, Jan  |4 aut 
245 1 0 |a Technológia trvanlivého pečiva pr 1. a 2. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl /  |c Autori: Jan Skoupil, Josef Skalický ; Z čes. orig. Technologie trvanlivého pečiva pro 1. a 2. ročník OU a UŠ prel. Ľubomíra Csáderová. 
250 |a 2. nezm. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Alfa,  |c 1984. 
300 |a 434 s. + :  |b il., tab. +;  |e 1 volná tab. príl. 
490 1 |a Edícia potravinárskej literatúry 
700 1 |a Skalický, Josef  |d 1933-  |4 aut 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.301384  |6 693372  |q 20091205  |5 192523-10  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000192523  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.301384  |j 693372  |i 192523-10  |s Absenčne