Základy technologie mlieka a mliečnych výrobkov /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Červeň, Jozef (Author), Prekopp, Ivan (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry, 1958.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 309 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Prezenčne  Požiadavka 2720245003
II.38967
Výpožičný pult Hlavná 10
Prezenčne  Požiadavka B174776
II.82732
Výpožičný pult Hlavná 10